BIOGRAFIE

Marţi, 15 Februarie 2011 15:55

Sunt MATEI NICOLAE, m-am nascut pe data de 3 august 1967 in localitatea Slatioara, judetul Valcea. Din anul 1985 imi desfasor activitatea profesionala in Navodari, locuiesc in acest oras, deci sunt Navodarean.

Am o familie, cu Viorica am doi copii, Lavinia si Giani, care ma sustin in tot ceea ce fac.

Ca pregatire, sunt Licentiat in Economie, absolvent al Facultatii de Management Financiar-Contabil, cu specializarea Finante Banci, Masterand in Managementul Finantelor Publice.

Sunt om de afaceri din anul 1992 in domeniul industriei constructoare de masini, agricultura (avicultura), comert cu marfuri industriale si materiale de constructii.

Sunt Membru PSD din anul 2000. Am intrat in acest partid pentru ideea de a ma implica in mod direct in viata sociala, agreând doctrina Partidului Social Democrat.

  • In perioada 2000-2004 am ocupat functia de Vicepresedinte al Organizatiei Orasenesti PSD Navodari, Consilier si Viceprimar al orasului Navodari. Tot in aceeasi perioada am fost Membru al Comisiei de Urbanism si Amenajarea Teritoriului.
  • In perioada 2004-2006 am fost Secretar al Comisiei Juridice.
  • In perioada 2004-2008 am ocupat functia de Consilier Local Navodari.
  • Din anul 2005 pana in 2015 am fost Presedinte al Organizatiei Orasenesti PSD Navodari.
  • In perioada 2006-2007 am fost membru al Comisiei Sociale.
  • Din anul 2007-2008 am fost Presedintele Comisiei Sociale, Membru al Comisiei Juridice si Reprezentant Procesual al Consiliului Local Navodari.
  • Din anul 2010 sunt Vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD Constanta.

Ca și caracterizare, cand spui Matei Nicolae, cred ca spui deja totul: sunt un OM de omenie, cu demnitate, un om pe care te poti baza.

Sunt un OM credincios, cu frica lui Dumnezeu.

O promisiune facuta de mine, Matei Nicolae inseamna mai intai o datorie si cum eu sunt un OM hotarat nu voi ramane niciodata dator.

Am facut si voi face tot ce-mi sta in putinta sa-mi indeplineasc toate angajamentele asumate. Acesta sunt eu Matei Nicolae - OMUL pe care ti-l doresti la Primaria Orasului Navodari, oras in care locuim si traim cu totii.

Am ambitia sa modernizez Navodariul sa-l fac cel mai frumos oras din Romania.

Ca PRIMAR am fost si voi fi un om pentru toti, un sprijin pentru fiecare si imi doresc sa mergem impreuna in continuare.

Tu trebuie decat sa-mi acorzi increderea ta.

HARTA ORAȘULUI

 

Parteneri

 

Urmareste-ma pe ...

 
  • Facebook: Matei-Nicolae-385471431649284
  • External Link: http://www.mateinavodari.ro